Moskva&Sankt Peterburg Nova Godina 2020

00-moscow-new-year-06-23-123-14

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

Gallery

Prices

 ХОТЕЛ 4*
(Москва&ст.петербург) 

ВРЕМЕ НА ПРЕСТОЈ

28.12-04.01.2020

УСЛУГИ

BB

НОЌЕВАЊА

7

Цена по лице во двокреветна соба(со вклучени аеродромски такси)

788 € / 48.856 мкд

Цена за дете од2 -12 г со две возрасни лица(дополнителен кревет)

738/45.756 мкд

Доплата за еднокреветна соба

115 € / 7.130 мкд

Travel Program

Notes