Sankt Peterburg & Moskva -Nova Godina 2020

exotic-Moscow-is-a-city-of-legends-pp

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

Gallery

Prices

   СТ.ПЕТЕРБУРГ&МОСКВА 

 

28.12.-05.01.2020

8 НОЌЕВАЊA СО ПОЈАДОК

 

BEST WESTERN PLUS VEGA HOTEL4* &  Hotel MOSKVA 4*

 

Цена по лице во 1/2 соба на база ноќевање со појадок(со вклучени аеродромски такси)

795€ / 49.290мкд

Цена за деца 2-11,99 со 2 возрасни
(на дополнителен кревет)

735€ / 45.570 мкд

Доплата за 1/1 (еднокреветна соба)

125€ / 7.750 мкд

за 3то возрасно лице не следува попуст!Доплонителниот кревет не е стандарден .

Не се препорачува за возрасни лица. 

Travel Program

Notes