Paris – New Year

740adc27b5d548f994350e5b9e7d1588

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

Gallery

Prices

 

Hotel 3

Термин

30.12 – 03.01.2020 

Услуги

BB (Ноќевање со појадок)

Денови / ноќевања

5д / 4н

Цена на Пакет Аранжман со вклучен панорамски разглед”STANDARD”

479 € / 29.700 мкд

Цена на Пакет Аранжман со вклучени разгледи на Париз, Версај , Лувр, Сена“Superior “

579 € / 35.900 мкд

 

 

Travel Program

Notes