Paris

paris 1

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

Gallery

Prices

ПАРИЗ – 24.04-28.04.2019

5 дена / 4 ноќи / авион

 ЦЕНА ПО ЛИЦЕ ( ОСНОВЕН ПАКЕТ )

389 € / 24.118 мкд

 ЦЕНА ПО ЛИЦЕ (СТАНДАРД ПАКЕТ) СО ВКЛУЧЕН РАЗГЛЕД НА ПАРИЗ

 405 € / 25.110 мкд

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ (СУПЕРИОР ПАКЕТ) СО ВКЛУЧЕНИ РАЗГЛЕДИ НА ПАРИЗ, ВЕРСАЈ,ЛУВЕР,СЕНА,АЈФЕЛОВА КУЛА 

569 €/35.278 мкд 

Travel Program

Notes