PORTO MATINA 2**, Metamorfosis, Sithonia

MATINA 17

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

Gallery

Prices

HOTEL PORTO MATINA 3***

СИТОНИЈА

услуга

Месец

MAJ

ЈУНИ

ЈУЛИ

АВГУСТ

СЕПТЕМВРИ

МЕТАМОРФОЗИ

 

термин

19

26

2

9

16

23

30

7

14

21

28

4

11

18

25

1

8

15

22

По лице за 7 Ноќевања

HB

DBL ( 2+1)

/

180

210

240

260

290

310

330

345

355

355

355

355

345

290

240

195

180

170

Специјална понуда DBL (2+1)

 

144

168

 /  /  /  /  /  /  /  /  /  /  /    /  /  /  /

DBL ( 2+2)

/

180

210

240

260

290

310

330

345

355

355

355

355

345

290

240

195

180

170

Специјална понуда DBL (2+2)

 

144

168

 /  /  /  /  /  /  /  /  /  /  /  /  /  /  /  /

во период: 26.05.-29.09. / за 1 дете 0-5,99 г. сместувањето е бесплатно

во период: 26.05.-10.06. и 21.09.-29.09. / за 1 дете 6-11,99 г. и за 2 дете 2-5,99 г. (+ 7 €) ; за 2 дете 6-11,99 г. (+ 12 €) ; за 3 и 4 возрасен (+ 15 €) / по ден

во период: 11.06.-30.06. и 01.09.-20.09. / за 1 дете 6-11,99 г. и за 2 дете 2-5,99 г. (+ 9 €) ; за 2 дете 6-11,99 г. (+ 17 €) ; за 3 и 4 возрасен (+ 20 €) / по ден

во период: 01.07.-15.07. / за 1 дете 6-11,99 г. и за 2 дете 2-5,99 г. (+ 11 €) ; за 2 дете 6-11,99 г. (+ 20 €) ; за 3 и 4 возрасен (+ 25 €) / по ден

во период: 16.07.-31.08. / за 1 дете 6-11,99 г. и за 2 дете 2-5,99 г. (+ 12 €) ; за 2 дете 6-11,99 г. (+ 23 €) ; за 3 и 4 возрасен (+ 29 €) / по ден

*** РАН БУКИНГ: 7% ПОПУСТ за резервации до 31.03.2019 година // +5% ПОПУСТ  ЗА КОМПЛЕТНИ УПЛАТИ !!!

 

*Во основните цени не се пресметани попустите за Ран Букинг.

 

* За резервација потребна е уплата од мин. 30% од вкупната цена, а останатиот износ се доплаќа најдоцна 14 дена пред почетокот на аранжманските услуги
  
*** (Освен за резервации во РАН БУКИНГ, кога условите се дефинирани поинаку, според забелешката подолу) ***

* За резервација на 2 последователни аранжмани (14ноќи) за исти лица се одобрува попуст од 10% од вториот термин/аранжман (не се комбинира со Ран Букинг!).

 

Попустите за ран букинг (“Early Booking”) имаат валидност за резервации направени до и заклучно со датумот означен во табуларните ценовници. Истите не може да бидат комбинирани со други попусти и промоции.

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ПО ПРИЛОЖЕНИТЕ УСЛОВИ ЗА РАН БУКИНГ ПОТРЕБНА Е НЕРЕФУНДАБИЛНА УПЛАТА ОД 50% ОД ВКУПНАТА СУМА НА АРАНЖМАНОТ, А ЦЕЛОСНА ДОПЛАТА СЕ ВРШИ НАЈДОЦНА 3 НЕДЕЛИ (20ДЕНА) ПРЕД ДАТУМОТ НА ВЛЕЗ.

За ЦЕЛОСНА УПЛАТА до завршувањето на попустот за Ран Букинг се калкулираат ДОПОЛНИТЕЛНИ 5% ПОПУСТ

Сите резервации направени по предвидените датуми за рано букирање ке бидат наплатени по редовни, или ревидирани услови и цени актуелни во периодот на резервирање. Промени во резервации направени во предрезервацискиот период не се дозволени. Во случај на промена на веќе потврдена резервација (имиња, број на патници, хотел, термин, итн) цената на програмата ќе биде калкулирана редовно, без попустот за рано букирање, односно според цените актуелни во периодот кога се врши промената, освен во ситуации кога организаторот – АСА писмено ќе дозволи поинаку.

 

 

Travel Program

Notes