Thailand

phuket-11

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

Gallery

Prices

 

SEAVIEW PATONG HOTEL 4*

PHUKET

ПЕРИОД НА ПАТУВАЊЕ
ПЕРИОД
НА ПРЕСТОЈ

22.04.2019 – 03.05.2019  
23.04.2019 02.05.2019

УСЛУГИ

BB

НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ

9Н / 11Д

РАН БУКИНГ ЦЕНА по лице во 1/2 соба (за резервации до 15.Февруари)

889 / 55.118 мкд

Цена по лице во двокреветна соба

969   / 60.078 мкд

Доплата за еднокреветна соба

230 € / 14.260

 

 

 

 

Цените се во Евра а плаќањето ќе се врши исклучиво во денари по курс од 62мкд за 1€

Oпштите услови за патување на АУРОРА ТУРС и СКТМ се составен дел од овај аранжман

На барање може да се обезбеди сместување во друг хотел на Пукет

Travel Program

Notes