Easter in Rome

rome

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

Gallery

Prices

 

ЦЕНА НА АРАЖМАНОТ (BASIC) 

439 € / 27.218 мкд

ЦЕНА ЗА (STANDARD) со вклучени 2 разгледи

459 € / 28.458 мкд

ЦЕНА ЗА (SUPERIOR) со вклучени 4 разгледи 

564 € /34.968 мкд 

 

РАЗГЛЕДИ И ПОСЕТИ

BASIC

STANDARD

SUPERIOR

Организиран панорамски разглед на Рим

15€

Посета на римокатоличките катедрали и гробот на Св.Кирил (со метро)

10€

Посета на Ватикан (со метро): резервација, слушалки, водич и влезница

50€

50€

Посета на Тиволи со превоз, водич и влезница

65€

65€

√-вклучено во пакет цената на аранжманот!

Travel Program

Notes