Rome New Year 2020

stock-photo-roman-sunset-77415821

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

Gallery

Prices

Hotel 3

Термин

29.12 – 02.01.2020 

Услуги

BB (Ноќевање со појадок)

Денови / ноќевања

5д / 4н

Цена на Пакет Аранжман со вклучен панорамски разглед

439 € / 27.218 мкд

Цена на Пакет Аранжман “Superior “

554 € / 34.348 мкд

 

                                                                             ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА  НА АРАНЖМАНОТ ПОТРЕБЕН Е МИНИМУМ ОД 20 ПАТНИЦИ

Плаќањето ќе се врши исклучително во денари по курс од 62мкд за 1
Општите услови за патување на АУРОРА ТУРС и СКТМ се составен дел од овој аранжман

Travel Program

Notes