SPO – ANTALYA

special-offers

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

Gallery

Prices

СПЕЦИЈАЛНИ ЦЕНИ ЗА АНТАЛИЈА ЛЕТО 2019

ХОТЕЛИ

ПОАЃАЊЕ (C-INN)

 19.Maj

ДЕНОВИ

6 ноќи / 7 дена

OBA TIME HOTEL 4*

All İnclusive

229 EUR

KOLIBRI HOTEL 4 *

All İnclusive

229 EUR

KLEOPATRA LIFE HOTEL 4 *

All İnclusive

229 EUR

DORIS AYTUR HOTEL 3*

All İnclusive

229 EUR

ROYAL IDEAL BEACH 4*

All İnclusive

199 EUR

* Цена за возрасно лице во двокреветна соба.
* Цена за дете со  две возрасни лица во соба од 02 до 11.99 години – 180 еур

Travel Program

Notes