Tropical Attitude 3*** , Еast Coast

22296458

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

Gallery

Prices

Tropical Attitude
& SPA 3***
STD room

Време на престој

 01.11– 30.11.2016
04.01 – 21.04.2017
01.10 – 31.10.2017

22.04 – 30.09.2017

01.12 – 20.12.2016

Услуги

AI

AI

AI

Ноќевања

11

11

11

Цена по лице во двокреветна соба

 1.045€

916€

975€

Цена на Авионска карта од Скопје до Маурициус и назад = 450ЕУР + 401ЕУР Аеродромски такси

Travel Program

Notes