Vietnam-kambodja

section_vietnam

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

Gallery

Prices

Хотел

ВРЕМЕ НА ПРЕСТОЈ

 24.03.2018 – 04.04.2018 

УСЛУГИ

према програмата

НОЌЕВАЊА

9

Цена по лице во двокреветна соба

         1796€                    ( 111.352ден)

Доплата за еднокреветна соба                                                                                                               329€ ( 20.398 ден)

Travel Program

Notes