Santa Ana Hostel 1*, Llorett De Mar

17094481_m

Локација: Лорет де Мар

Опис: лоциран во тивка област близу до центарот на Лорет де Мар, само на 150м од забавниот живот.

Сместување: Хостелот располага со ТВ соба, бар, тераса. Соби се опремени со бања, поголем дел од  собите имаат тераси 

Плажа: 300м

Услуга: ноќевање со појадок (BB)

Галерија

Програма на патување

Забелешки