Москва -Нова Година 2020

kremlin_chimes_lori-0000251558_b

            Москва  6 дена/5  ноќи

          30.12–04.01.2019

             Лет од Белград

              

Галерија

Ценовник

 ХОТЕЛ 4*
(Москва) 

ВРЕМЕ НА ПРЕСТОЈ

30.12 – 04.01.2019

УСЛУГИ

BB

НОЌЕВАЊА

5

Редовна Пакет Цена по лице во двокреветна (1/2) соба(со вклучени аеродромски такси)

588 € / 36.456мкд

 

 

Дете 2-11.99г во соба со 2 возрасни на помошен лежај

540€ / 33.480мкд

Доплата за еднокреветна соба

95 € / 5890 мкд

Програма на патување

Забелешки