Трите града на Кина-Шангај,Пекинг и Хонг Конг

th

Тргнување: 28. март 2018.

 13 дена / 10 ноќи

Шангај, најсветлиот град во Кина со величествен храм на Буда од жад, кој  кинезите го  сметаат за свето место, каде што тие се молат за среќа и богатство. Градот на луксуз  речиси совршено  уреден и чист, се повеќе е посетен со  туристи од целиот свет …Sudžou, е град што тие го нарекуваат и Венеција на Кина е еден од најпознатите легендарни градови на оваа огромна земја ... Пекинг, главниот град на  Кина,богат со голема  историјата на Кина,која од  најголемиот плоштад во светот преку Забранетиот град до  најпознатиот Кинески ѕид  се редат  неверојатни сцени од човечкото достигнување ... Хонг Конг,  економски џин на Азија и посебна провинција на Народна Република Кина … покрај тоа што се смета за најпопуларно место за шопинг, посебниот  начин на живот на луѓето во Абердин ,како и пристаништето и неверојатно романтичните  места с0 илјадници светилки,кои се огледаат во водата, плажите на Заливот, како и Пик транваите  го чинат Хонг Конг да биде  неизбежна туристичка дестинација ..

Галерија

Ценовник

 ДАТУМ НА ТРГНУВАЊЕ

 УСЛУГА

 ЦЕНА

     

 28.03.2018

 СПОРЕД ПРОГРАМАТА 

1360€( 84.320ден)

Програма на патување

Забелешки