Крстарење по Волга

map-300x240

КРСТАРЕЊЕ ПО ВОЛГА

 МОСКВА  – САНКТ ПЕТЕРБУРГ 

20.06 – 30.06.2019 / 10.07 – 20.07.2019 / 30.07 – 09.08.2019 / 19.08 – 29.08.2019

11 дена / 10 ноќевања

Брод: Андреј РУБЉОВ / Василиј СУРИКОВ

ГАЛЕРИЈА

Галерија

Ценовник

 

МОСКВА-СТ.ПЕТЕРСБУРГ

 

                     11 ДЕНА / 10 НОЌЕВАЊА

БРОД: АНДРЕЈ РУБЉОВ / ВАСИЛИЈ СУРИКОВ 

ТЕРМИН

 

  10.06-20.06.2019

    30.06-10.07.2019

 20.07.-30.07.2019

II палуба

 

1.189€ / 73.718мкд

1.199€ / 74.338мкд

III палуба

 

1.239€ / 76.818мкд

1.249€ / 77.438мкд

 

 

 

Доплата за еднокреветна кабина 80% од цената на аранжманот.

*Цените се во евра, а плаќањето се врши исклучиво во денари 1€=62мкд

Програма на патување

Забелешки