Fumba Beach Lodge 3* , Zanzibar

fumba 4

Галерија

Ценовник

 

Fumba Beach Lodge 3*

ПЕРИОД

20.12-05.01.2017

06.01-09.01.2017

09.01-31.03.1017

01.04-15.06.2017

       

16.06-19.12.2017

 

 

УСЛУГА

   12 НОЌЕВАЊА + ТРАНСФЕР APT-HTL-APT

Цена по лице во GARDEN VIEW

BB

1.695€

1.335€

1.145€

825€

Цена по лице во SEA VIEW

BB

1.835€

1.455€

1.235€

935€

Цена по лице во LUXURY SUITE

BB

2.195€

 1.825€

1.555€

1.245€

Цена по лице во BAOBAB SUITE

BB

2.385€

 1995

1.715€

1.395 €

Доплата за полупансион (HB) 30€ по лице по ден / Доплата за полн пансион (FB) 48€ по лице по ден

*Цената не вклучува авионски билет
 Најефтината моментална цена е со Turkish Airlanes – 471€ + 274  вклучени аеродромски такси,  за резервација до      10.12.2016

* Цените се во евра, плаќањето се врши исклучиво во денари 1€=62мкд

Забелешки