Бразилска тура(Амазонија)

13075_L

Голема Бразилска тура со Амазонија
Игуасу водопади, Салвадор де Баија, Манаус (Амазон), Бразил, Рио де Жанеиро

Тргнување   01.  Март . 2017./  16. М арт .2017 година

16 дена / 13 ноќи, авион

Галерија

Ценовник

 

 

 

 

 Датум на тргнување

 Услуга –Хотел            4* 

 Цена

  1/1 соба доплата

 01.03.2017.

 Според програмата 

   3580  €

   790 €

Програма на патување

Забелешки