Голема Јужноамериканска тура

13073_L

Голема Јужноамериканска тура

Перу,Боливија,Чиле,Аргентина, и Бразил
 
Тргнување  20. 03 2019. /  08.04 .2019. 

21дена/18 ноќевања, со авион

Галерија

Ценовник

 

 

 

 

 Датум на тргнување

 Услуга –Хотел 3* и  4*

 Цена

  1/1 соба доплата

 20.03-08.04.2019

 Според програмата 

  4590  €

   980 €

Програма на патување

Забелешки