Grand Mirage Resort 5*Benoa-Nusa Dua

мир 7

www.grandmirage.com
Лоциран на јужниот дел на Бали, Tanjung Benoa – Nusa Dua, Grand Mirage Resort Бали е благословен со хипнотизирачки поглед кон Индискиот Океан. Ова туристичко место е 25 минути од Меѓународниот аеродром на Бали. Со својата беспрекорена, приватна плажа, овој Ресорт со 5* нуди прекрасно искуство за поминување на слободното време во природен луксуз.
Хотелот располага со импресивни соби и апартмани, 301 на број, сите опремени со уметнички мебел, а со својата архитектура артикулира со идентитетот на островот на Боговите. Сектакуларниот поглед кон градината или Индискиот океан од балконите на хотелот пружаат ненадминато чуство на ведрина и расположение

 MIRAGHE 8

 

Галерија

Ценовник

Grand Mirage 5*
Benoa – Nusa Dua
STD

Време на престој

Лето 2019 

Услуги

 BB  BB

 BB

Ноќевања

9 НОЌИ
18.06 – 27.06

9 НОЌИ
16.07 – 25.07

9 НОЌИ
27.08 – 05.09

Цена по лице во двокреветна соба

1.259 €

1.519

1.419€

 

АВИОН + АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ + ХОТЕЛ + ТРАНСФЕР + 3 ЕКСКУРЗИИ

Програма на патување

Забелешки