Hilton Hurghada Resort 5*, Memsha

hilton 6

СПЕЦИЈАЛНИ ЦЕНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 30.06

www.hilton.com   

Локација: Еден од најпознатите семејни хотели кој се наоѓа во јужниот дел на Хургада во Мемша , на самата песочна плажа, на 4км од центарот на Хургада и 6км од аеродромот.

Соби:329 елегантно уредени соби, со бања, сателитска ТВ, клима уред, сеф, мини бар, балкон или тераса.

Содржини: Три ресторани, 7 барови, дискотека, интернет центар, козметички салон, базени со тобогани..

Спорт и забава: Два базена, две тениско игралишта, затворен базен, теретана, куглање, билјард, пинг понг, одбојка на плажа, центар за нуркање и бројни активности на вода. Современ спа и фитнес центар. Активности и анимации за најмладите.

Галерија

Ценовник

СПЕЦИЈАЛНИ ЦЕНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 30.06

HILTON RESORT 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.сеп 10.сеп
Memsa ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.сеп 09.сеп 16.сеп
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL STD возрасен 495 495 505 505 515 515 515 505 495 485 485
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
  2 дете 7-13,99 360 360 365 365 370 370 370 365 360 355 355
  3 возрасен 465 465 475 475 485 485 485 475 465 455 455
(1+2) Доплата за 1/1 соба 176 176 182 182 189 189 189 182 176 169 169
DBL SEA VIEW возрасен 537 537 547 547 557 557 557 547 537 527 527
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
  2 дете 7-13,99 381 381 386 386 391 391 391 386 381 376 376
  3 возрасен 507 507 517 517 527 527 527 517 507 497 497
DBL DELUXE PLUS TOP FLOOR возрасен 579 579 589 589 599 599 599 589 579 569 569
(2+1) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
  2 дете 7-13,99 402 402 407 407 412 412 412 407 402 397 397
  3 возрасен 549 549 559 559 569 569 569 559 549 539 539
Доплата за PREMIER ALL INCLUSIVE: 12 еур по возрасно лице од ноќевање, 6еур од ноќ за дете

 

HILTON RESORT 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.сеп
Memsa ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.сеп 09.сеп 16.сеп
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 7д 13н / 7д 13н / 7д 13н / 7д 13н / 7д 13н / 7д 13н / 7д 13н / 7д 13н / 7д 13н / 7д
DBL STD возрасен 769 779 789 789 799 799 789 769 749 739
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 7-13,99 517 522 527 527 532 532 527 517 507 502
  3 возрасен 704 714 724 724 734 734 724 704 684 674
(1+2) Доплата за 1/1 соба 328 334 341 341 347 347 341 328 315 308
DBL SEA VIEW возрасен 860 870 880 880 890 890 880 860 840 830
(2+2) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 7-13,99 563 568 573 573 578 578 573 563 553 548
  3 возрасен 795 805 815 815 825 825 815 795 775 765
DBL DELUXE PLUS TOP FLOOR возрасен 951 961 971 971 981 981 971 951 931 921
(2+1) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-6,99 265 265 265 265 265 265 265 265 265 265
  2 дете 7-13,99 608 613 618 618 623 623 618 608 598 593
  3 возрасен 886 896 906 906 916 916 906 886 866 856
Доплата за PREMIER ALL INCLUSIVE: 12 еур по возрасно лице од ноќевање, 6еур од ноќ за дете

Програма на патување

Забелешки