Holiday Island 4*

holiday3

Holiday Island 4* / South Ari Atoll
www.villahotels.com/Resorts/Holiday-Island-Resort-Spa

Волшебниот, недопрен Рај меѓу Малдивските Островски Хотели

Галерија

Ценовник

Holiday Island 4+*
Maldives

Време на престој

20.11-27.12.2017 07.1201-31.03.2018 01.04-30.04.2016

Услуги

ПП

ПП

ПП

Ноќевања

9 9 9

Цена по лице во двокреветна соба

 

Програма на патување

Забелешки