Albatros Citadel 5*, Sahl Hasheesh

al 11

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  30. 04. 2019

www. azurhotels.com.eg  

Локација: Луксузен хотел со оригинална архитектура, сместен во јужниот дел на Хургада во Сал Хашеш, директно на самата плажа. Оддалечен е 18км од аеродромот и 22км од центарот на Хургада. Плажата е пола песочна пола со камчиња.

Соби: Хотелот располага со 514 големи удобни соби со бања, фен, сателитскаТВ, телефон, клима, сеф, мини бар, интернет приклучок, балкон или тераса.

Содржини: Хотелот поседува еден главен ресторан, 3 а ла карт (вклучени во услугата Аll inclusive), рибен ресторан а ла карт, 8 барови, дискотека, бројни продавници и др.

Спорт и забава: Хотелот има две лагуни со морска вода и три странични базени на повеќе нивоа, дел за деца и 6 џакузи; билјард, пинг понг, две тениско игралишта, теретана, одбојка на песок,центар за нуркање и други активности.Спа центар,турска бања.Детски клуб и базен.

al 3

Галерија

Ценовник

7 ДЕНА

Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
Термин од: 17.јун 24.јун 01.јул 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг #### #### #### #### 16.сеп 23.сеп
STANDARD SEA VIEW & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 579 579 579 579 579 579 579 579 609 629 629 629 629 629 629 629 629 599 579 579 579 579 579 579
»Прво дете 2-6.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Прво дете 7-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Цена за еднокреветна соба 769 769 769 769 769 769 769 769 809 839 839 839 839 839 839 839 839 789 769 769 769 769 769 769
»Прво дете 2-6.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Прво дете 7-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 2-6.99 (aкo прво дете e  2-6.99) 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 7-13.99 (aкo прво дете e  2-6.99) 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 7-13.99 (aкo прво дете e  7-13.99) 404 404 404 404 404 404 404 404 415 426 426 426 426 426 426 426 426 411 404 404 404 404 404 404
Трет возрасен 579 579 579 579 579 579 579 579 579 599 599 599 599 599 599 599 599 569 579 579 579 579 579 579


10 / 11 ДЕНА

Ноќевања 10 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 9
Термин од: 08.јул 15.јул 19.јул ### 26.јул 29.јул ### ### ### ### 16.авг 19.авг #### ### ### 02.сеп 06.сеп 09.сеп 13.сеп 20.сеп
STANDARD SEA VIEW & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 859 859 799 859 819 919 869 939 869 939 869 939 869 909 819 859 799 859 799 799
»Прво дете 2-6.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Прво дете 7-13.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
Цена за еднокреветна соба 1.159 1.159 1.069 1.159 1.109 1.249 1.179 1.279 1.179 1.279 1.179 1.279 1.179 1.239 1.099 1.159 1.069 1.159 1.069 1.069
»Прво дете 2-6.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Прво дете 7-13.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 2-6.99 (aкo прво дете e  2-6.99) 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 7-13.99 (aкo прво дете e  2-6.99) 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 7-13.99 (aкo прво дете e  7-13.99) 538 538 507 538 518 563 540 574 540 574 540 574 540 560 515 538 507 538 507 507
Трет возрасен 829 829 769 829 789 859 839 879 839 879 839 879 839 849 759 829 769 829 769 769


14 ДЕНА

Ноќевања 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13
Термин од: 17.јун 24.јун 01.јул 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 16.сеп
STANDARD SEA VIEW & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 1.039 1.039 1.039 1.039 1.039 1.039 1.059 1.089 1.109 1.139 1.139 1.139 1.139 1.139 1.139 1.109 1.079 1.049 1.039 1.039 1.039 1.039
»Прво дете 2-6.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Прво дете 7-13.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
Цена за еднокреветна соба 1.419 1.419 1.419 1.419 1.419 1.419 1.459 1.499 1.539 1.569 1.569 1.569 1.569 1.569 1.569 1.529 1.489 1.439 1.419 1.419 1.419 1.419
»Прво дете 2-6.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Прво дете 7-13.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 2-6.99 (aкo прво дете e  2-6.99) 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 7-13.99 (aкo прво дете e  2-6.99) 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 7-13.99 (aкo прво дете e  7-13.99) 639 639 639 639 639 639 649 663 674 685 685 685 685 685 685 671 660 646 639 639 639 639
Трет возрасен 979 979 979 979 979 979 999 1.029 1.049 1.079 1.079 1.079 1.079 1.079 1.079 1.049 1.019 989 979 979 979 979

 

Програма на патување

Забелешки