Hotel Ralitsa 2**, Limenaria, Thassos

ral 4

Limenaria е втор по големина град на островот Тасос. Позната и како најголемо туристичко место на јужниот дел на островото, таа како да е постојано заплисната од синото море и топлото егејско сонце. Нејзините песочни плажи, над кои се спуштаат сенките на зелените дрва, се најспецифичната слика за неа. Објектите за сместување во овогодишната сезона, се повторно зголемени со капацитет, но при тоа воедно ги задржуваат предходно прифатените стандарди и квалитет на престој во нив. Близината и можноста за посета на познатите места како: Пефкари, Потос или Скала Потамиа, се само дополнителен мотив и спомен, кој ќе го понесете со себе по вашето заминување од Тасос.

Apart & Hotel Ralitsa всушност претставува, специфичен објект за одмор во Лименарија. Лоциран во првата линија покрај синото море, овој хотел располага и со поголем број на соби и студија за сместување на своите гости. Во неговиот состав покрај единиците за сместување, објектот брои и мало лоби со рецепција, како и ресторан со дополнителни услуги за исхрана на заинтереираните гости.
Близината на плажата и центарот на градот, се секако дополнителен императив за нив.
ral 18

 

 

 

Галерија

Ценовник

                                                         

HOTEL RALITSA 2** 
ТАСОС услуга Месец ЈУНИ ЈУЛИ АВГУСТ СЕПТЕМВРИ
ЛИМЕНАРИЈА термин 1 9 16 23 30 9 18 27 5 14 23 1 8 15 22
  ноќевања 8 7 7 7 9 9 9 9 9 9 9 7 7 7 8
По лице за 7, 8 или 9 ноќевања HB DBL ( 2+0) 183 204 237 258 345 377 388 399 399 388 355 193 161 139 139
РАН БУКИНГ (до 30.04) 170 190 220 241 321 351 361 371 371 361 331 180 150 130 130
DBL ( 2+1) 188 210 244 266 355 388 399 410 410 399 366 199 166 143 143
РАН БУКИНГ (до 31.03) 175 196 227 248 331 362 372 382 382 372 341 186 155 134 134
1 дете 0-11,99 год. -100% / 3 возрасен 12+ год. -30% / Користење на КЛИМА се доплаќа на рецепција  3 € од ден
*** РАН БУКИНГ (до 30.04.2018): 7% ПОПУСТ !

Забелешки