Хотели со линк – ХУРГАДА лето 2018

HRG 5

ЦРВЕНО МОРЕ – НАЈПРЕКРАСНИОТ, СВЕТСКИ, ПОДВОДЕН, ТРОПСКИ РАЈ
ХУРГАДА - најпознато летувалиште на Црвено Море, лоцирано на 475км. јужно од Каиро, некогашно рибарско село кое од седумдесеттите години постепено прераснува во едно од најзначајните и најмодерни летувалишта

Секој Понеделник & Петок – ДИРЕКТЕН ЧАРТЕР ЛЕТ ОД СКОПЈЕ (7, 10, 11 и 14 дневни пакет аранжмани)


ЗА ПОСЛЕДНИ ЦЕНИ ВЕ ЗАМОЛУВАМЕ СИМНЕТЕ ГО ПРИКАЧЕНИОТ ЦЕНОВНИК

HRG 3

Галерија

Ценовник

 

ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 28.02 !!!

ХОТЕЛ

УСЛУГА

     

7 ДЕНА од

10 ДЕНА од

14 ДЕНА од

KING TUT RESORT  4*

All Inclusive (AI)

349 €

449 €

499 €

GRAND SEAS HOSTMARK 4*

All Inclusive (AI)

359 €

429 €

509 €

MINAMARK RESORT & SPA 4*

All Inclusive (AI)

369 €

459 €

529 €

LE PACHA HOTEL 3*+

All Inclusive (AI)

359 €

439 €

499 €

SPHINX AQUAPARK BEACH
RESORT 4*

All Inclusive (AI)

 €

 €

 €

REGINA SWISS INN
RESORT 4*

All Inclusive (AI)

369 €

459 €

529 €

ROYAL STAR BEACH
RESORT 4*

All Inclusive (AI)

349 €

419 €

499 €

SUNNY DAYS EL PALACIO 4*

All Inclusive (AI)

379 €

459 €

549 €

SUNNY DAYS PALMA
DE MIRETTE 4*

All Inclusive (AI)

379 €

459 €

549 €

BELLA VISTA RESORT HOTEL 4*

All Inclusive (AI)

399 €

509 €

599 €

AMWAJ BLUE BEACH
RESORT & SPA 5*

All Inclusive (AI)

379 €

449 €

539 €

SEAGULL RESORT HURGHADA 4*

All Inclusive (AI)

389 €

489 €

569 €

ELYSEES DREAM BEACH 4*

All Inclusive (AI)

389 €

469 €

569 €

GRAND PLAZA RESORT 4*

All Inclusive (AI)

 €

 €

 €

MOVENPICK RESORT
SOMA BAY 5*

All Inclusive (AI)

449 €

599 €

709 €

LONG BEACH RESORT 4*
(ex HILTON)

All Inclusive (AI)

 €

 €

 €

SEA STAR BEAU RIVAGE 5*

All Inclusive (AI)

409 €

519 €

609€

MERCURE HOTEL HURGHADA 4* (ex Sofitel)

All Inclusive (AI)

429 €

529 €

649 €

SUNRISE HOLIDAYS
RESORT 5* (Adults Only)

All Inclusive (AI)

489 €

639 €

789 €

STEIGENBERGER AQUA
MAGIC 5*

All Inclusive (AI)

459 €

589 €

719 €

CARIBBEAN WORLD
RESORT 5*

All Inclusive (AI)

439 €

599 €

679 €

GRAND PLAZA HOTEL 4*

All Inclusive (AI)

 €

 €

 €

PYRAMISA SAHL
HASHEESH RESORT 5*

All Inclusive (AI)

429 €

529 €

659 €

DESERT ROSE RESORT 5*

All Inclusive ( AI )

469 €

579 €

729 €

LA BRANDA ROYAL
MAKADI 5*

All Inclusive ( AI )

439 €

559 €

709 €

SUNRISE HOLIDAYS RESORT
(Adults only )

All Inclusive ( AI )

489 €

639 €

789 €

CONTINENTAL RESORT
HURGHADA 5*

All Inclusive (AI)

489 €

669 €

789 €

HILTON RESORT 5*

All Inclusive (AI)

449 €

619 €

709 €

OLD PALACE RESORT 5*

All Inclusive (AI)

529 €

679 €

869 €

ALBATROS CITADEL 5*
(ex Citadel Azur)

All Inclusive (AI)

639 €

839 €

1.089 €

CLEOPATRA LUXURY
RESORT 5*

All Inclusive (AI)

449 €

609 €

709 €

SENTIDO MAMLOUK
PALACE 5*

All Inclusive (AI)

499 €

659 €

799 €

JAZ MAKADI OASIS 5*

All Inclusive (AI)

 €

 €

 €

TROPITEL SAHL HASHEESH 5*

All Inclusive (AI)

 €

 €

 €

JAZ MAKADINA 5*

All Inclusive (AI)

579 €

819 €

969 €

SENTIDO PALM ROYALE SOMA BAY 5*

All Inclusive (AI)

609 €

799 €

1.039 €

MARRIOTT RED SEA RESORT 5*

All Inclusive (AI)

609 €

799 €

1.039 €

ALBATROS PALACE RESORT 5*

All Inclusive (AI)

599 €

779 €

1.009 €

ALBATROS WHITE BEACH 5*

All Inclusive (AI)

649 €

859 €

1.119 €

SHERATON SOMA BAY 5*

All Inclusive (AI)

649 €

859 €

1.119 €

STEIGENBERGER AL DAU
BEACH 5*

All Inclusive (AI)

679 €

919 €

1.169 €

PREMIER LE REVE 5*
(Adults Only )

Ultra All Inclusive (UAI)

689 €

909 €

1.199 €

DANA BEACH RESORT 5*

All Inclusive (AI)

699 €

919 €

1.209 €

BARON PALACE 5* DLX

All Inclusive (AI)

929 €

1.259 €

1.689 €

SUNRISE GRAND SELECT
CRYSTAL BAY 5*

All Inclusive (AI)

649 €

969 €

1.119 €

РАСПОРЕД НА ЧАРТЕР ЛЕТОВИ СО АВИОКОМПАНИЈАТА “AMC AIRLINES” (ПОНЕДЕЛНИК & ПЕТОК)

Летови во ПОНЕДЕЛНИК
Поаѓање од СКОПЈЕ             06:20 часот (AMV 1258)
Пристигнување во Хургада      09:25 часот
Враќање од Хургада             02:01 часот (AMV 1257)
Пристигнување во Скопје        05:20 часот

Летови во ПЕТОК
Поаѓање од СКОПЈЕ             06:20 часот (AMV 5358)
Пристигнување во Хургада     09:25 часот
Враќање од Хургада             02:01 часот (AMV 5357)
Пристигнување во Скопје       05:20 часот

*** Времињата на летови може да претрпат промени и истите мора да се проверат пред поаѓање.