Индија-Велигден/1 Мај

India

                  ИНДИЈА

 ДЕЛХИ – АГРА-ЏАЈПУР-МУМБАИ 

10дена / 8 ноќевања/авион

(27.04-06.05.2019)

Подгответе се да ја откриете Мистичната Индија, Најголемиот полуостров во светот, Земја на ориентални танци, волшепство од бои, вкусови и зачини. Држава позната по вонвременските уметнички дела на архитектурата, Будизмот и Хиндуизмот. Дозволете  прекрасните звуци на традиционалната Индиска музика оплеменети со неповторливите танци на Индиските танчерки, да ве поведат на уникатно патување кон минатото и да ви го осветлат патот кон иднината. Искусете ја Неверојатната Индија.

 

Галерија

Ценовник

ХОТЕЛ

УСЛУГА

ЦЕНА

4*

ПОЛУПАНСИОН

 

Цена по лице во 1/2 соба  

895€ / 55.490мкд 

Доплата за 1/1 (еднокреветна соба)

290€ / 17.980мкд

 

 

Програма на патување

Забелешки