Индија-Делхи, Агра, Џајпур

download   индија

     ИНДИЈА

ДЕЛХИ – АГРА-ЏАЈПУР

10дена / 8 ноќевања/авион
(01.03-10.03.2018)

Дозволете ни да ве поведеме на едно незаборавно патување кон далечниот Исток. Подгответе се да ја откриете Мистичната Индија, Најголемиот полуостров во светот, Земја на ориентални танци, волшепство од бои, вкусови и зачини. Држава позната по вонвременските уметнички дела на архитектурата, Будизмот и Хиндуизмот. Дозволете  прекрасните звуци на традиционалната Индиска музика оплеменети со неповторливите танци на Индиските танчерки, да ве поведат на уникатно патување кон минатото и да ви го осветлат патот кон иднината. Искусете ја Неверојатната Индија.

Галерија

Ценовник

ДЕЛХИ

АГРА

ЏАЈПУР

2 ноќевањa

2 ноќевања

2 ноќевања

Цена по лице во 1/2 соба  

886€ / 54.932мкд 

Доплата за 1/1 (еднокреветна соба)

316€ / 19.592мкд

Цена за 3то лице

на барање

 

Програма на патување

Забелешки