Индокина-Виетнам и Камбоџа

is

Индокина-Виетнам и Камбоџа

11 дена/8 ноќевања-авион

24.02-06.03.2018

 Полуостровот Индокина, кој се наоѓа меѓу Кина и Индија е голем предизвик за посетителите од Европа, со својата бурна историја, автентична култура и историјското наследство кое е испреплетено со вековните  колонии, плени и привлекува голем број на  туристи секоја година.

Галерија

Ценовник

 ДАТУМ НА ТРГНУВАЊЕ

 УСЛУГА –ХОТЕЛ 3* И  4*

 ЦЕНА

  1/1 СОБА ДОПЛАТА

       

 24.02.2018.

 СПОРЕД ПРОГРАМАТА 

  1450  €

   210 €

Програма на патување

Забелешки