Истанбул Нова Година 2019

new_year_eve_istanbul

Истанбул, градот што ги поврзува континентите… Престолнина на три некогашни империи, Римската, Византиската и Отоманската. Сегашниот Истанбул е вистински пример за беспрекорна грижа на историско – културно наследство и висок стремеж кон иднината и кон современото. Историскиот белег на Истанбул е впечатлив преку бројните џамии, музеи, цркви, дворци и ориентални базари, кои ја формираат неговата уникатна физиономија. И покрај илјадниците години историја, Истанбул се’ уште е на прво место во однос на своето географско значење. Денес, тој е огромна метропола што поврзува континенти, култури, религии и е дом на 11 милиони луѓе. 

Галерија

Ценовник

Истанбул Нова Година 2019 (автобус)
HOTEL 3***

Термин

29.12.2018 – 02.01.2019

Услуги

BB (Ноќевање со појадок)

Денови / ноќевања

5/2

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ во 1/2 соба РАНА УПЛАТА  (резервации до и заклучно со 10 Ноември)

109 €/6.860 мкд

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ во 1/2 соба

119 € / 7.378  мкд

*Цените се во евра, а плаќањето се врши иклучиво во денари 1€=62мкд

Програма на патување

Забелешки