Истанбул 3 BB

Istanbul (1)

ГРАДОТ КОЈ ГИ ПОВРЗУВА КОНТИНЕНТИТЕ

Престолнината на трите некогашни инперии, Римската, Византиската и Османлиската – сегашниот Истанбул, е вистински пример за беспрекорна грижа за историското културно наследство и висок стремеж кон иднината и современото.
Историскиот белег на Истанбул е впечатлив преку бројните џамии, музеи, цркви, дворци и ориенталните базари, кои ја формираат неговата уникатна физиономија.
И покрај илјадниците години историја, Истанбул сеуште води во однос на своето географско значење.
Денеска, тој е огромна метропола која поврзува континенти, култури, религии и е дом на 11 милиони луѓе.
Тој е еден од најголемите бизнис и културни центри во регионот.

Галерија

Ценовник

Истанбул Нова Година 2019 (автобус)
HOTEL 3***

Термин

28.12.2018-02.01.2019

Услуги

BB (Ноќевање со појадок)

Денови / ноќевања

6/3

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ во 1/2 соба РАНА УПЛАТА  (резервации до и заклучно со 10.11.2018)

159 € /9.860 мкд

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ во 1/2 соба

169 € /10.480 мкд

 *Цените се во евра, а плаќањето се врши иклучиво во денари 1€=62мкд

Програма на патување

Забелешки