Божиќ – Израел

jer 10

БОЖИЌ во Светата Земја

ИЗРАЕЛ
8 дена богата програма со вклучени посети и разгледи

04.ЈАНУАРИ 2019 – 11. ЈАНУАРИ 2019 / TURKISH AIRLINES 

Реализирајте го сонот со посета на земјата ветена од Господа на Авраам и неговите следбеници, земјата кон која Мојсие ги поведе децата на Израил по егзодусот во Египет и секако земјата родна на нашиот спасител, Исус Христос која и ден денес е колевка и светилиште на трите најголеми религии.

Галерија

Ценовник

ПАКЕТ АРАНЖМАН – ИЗРАЕЛ
8 ДНЕВНА богата програма со вклучени посети и разгледи

 

7 ноќевања / 6 полу пансиони + 1 ноќевање со појадок

   

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ ВО 1/2 СОБА за резевации до 15.декември 

939 € / 58.218МКД

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ ВО 1/2 СОБА

999 € / 61.938МКД

Доплата за 1/1 (еднокреветна соба)

210 € / 13.020 мкд

 ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА  НА АРАНЖМАНОТ ПОТРЕБЕН Е МИНИМУМ ОД 20 ПАТНИЦИ
Плаќањето ќе се врши исклучително во денари по курс од 62мкд за 1
Општите услови за патување на АУРОРА ТУРС и СКТМ се составен дел од овој аранжман

Програма на патување

Забелешки