Божиќ – Израел

jer 10

БОЖИЌ во Светата Земја

ИЗРАЕЛ
8 дена богата програма со вклучени посети и разгледи

04.ЈАНУАРИ 2019 – 11. ЈАНУАРИ 2020 

Реализирајте го сонот со посета на земјата ветена од Господа на Авраам и неговите следбеници, земјата кон која Мојсие ги поведе децата на Израил по егзодусот во Египет и секако земјата родна на нашиот спасител, Исус Христос која и ден денес е колевка и светилиште на трите најголеми религии.

Галерија

Ценовник

 

Хотел 3*

ПЕРИОД НА ПАТУВАЊЕ

04.01.202011.01.2020

ПЕРИОД НА ПРЕСТОЈ

04.01.202011.01.2020

УСЛУГИ

6 HB + 1 BB

НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ

7Н / 8Д

Цена по лице во двокреветна соба за резервации до 20.11.2019

989 € / 61.318 мкд

Цена по лице во двокреветна соба 

1099 € / 68.138 мкд

Попуст за трето возрасно лице

-40 € /  -2,480 мкд

Доплата за еднокреветна соба

290 € / 17.980 мкд

 ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА  НА АРАНЖМАНОТ ПОТРЕБЕН Е МИНИМУМ ОД 20 ПАТНИЦИ
Плаќањето ќе се врши исклучително во денари по курс од 62мкд за 1
Општите услови за патување на АУРОРА ТУРС и СКТМ се составен дел од овој аранжман

Програма на патување

Забелешки