Велигден – Израел

israel

ВЕЛИГДЕН во Светата Земја ИЗРАЕЛ

06. Април –  13 Април 2018
(7 ноќевања / 8 дена)

Реализирајте го сонот со посета на земјата ветена од Господа на Авраам и неговите следбеници, земјата кон која Мојсие ги поведе децата на Израил по егзодусот во Египет и секако земјата родна на нашиот спасител, Исус Христос која и ден денес е колевка и светилиште на трите најголеми религии.

Откријте ја лулката на Христијанството по Патеките на Евангелието, доживејте ги физички и духовно Библиските пејсажи на Галилеа, онаму каде се движеа Исус и неговите следбеници.

Галерија

Ценовник

 

ПАКЕТ АРАНЖМАН – ИЗРАЕЛ
8 ДНЕВНА богата програма со вклучени посети и разгледи

7 ноќевања / 6 полу пансиони + 1 ноќевање со појадок

РЕДОВНА ЦЕНА ПО ЛИЦЕ ВО 1/2 СОБА

919 € / 56.978 МКД

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ ВО 1/2 СОБА ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31. ЈАНУАРИ.2018

849 € / 52.632МКД

Доплата за 1/1 (еднокреветна соба)

239 € / 14.818 мкд

ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА  НА АРАНЖМАНОТ ПОТРЕБЕН Е МИНИМУМ ОД 20 ПАТНИЦИ
Плаќањето ќе се врши исклучително во денари по курс од 62мкд за 1
Општите услови за патување на АУРОРА ТУРС и СКТМ се составен дел од овој аранжман

Програма на патување

Забелешки