Jaz Makadina 5* dlx, Madinat Makadi Bay

j1

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  30. 04. 2019

Jaz Makadina се наоѓа на самата плажа и има  прекрасен  поглед кон Црвеното Море. Тој располага со отворен базен и сопствена плажа. Собите  се пространи, климатизирани  со сателитска ТВ и балкон.

Сите соби имаат модерен мебел и нудат погледи кон Црвеното Море, кон базенот  или убавата градина .

Ресторанот  Ел Масри служи интернационална кујна за појадок, ручек и вечера. Коктели, алкохолни и безалкохолни пијалоци се достапни во барот Ел Коба, кој се наоѓа покрај базенот. Можете да нарачате лесни јадења во снек бар на Ал Сакала и ресторанот на плажа.

Хотелот  има спа центар Mividaspa -понудата вклучува освежување и третмани за регенерација, терапија со вода, масажа, парна соба, како и програми за релаксација и козметички услуги, спортови на вода, нуркање, едрење, возење на велосипед.(со доплата)

 На 4 километри од Макади се наоѓа  аква парк со 50 различни слајдови за возрасни и деца.

j9

 

Галерија

Ценовник

Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
Термин од: 17.јун 24.јун 01.јул 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 13.сеп 16.сеп 23.сеп
SUPERIOR ROOM & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 559 559 559 609 609 609 609 609 609 609 629 659 659 659 659 659 659 629 609 609 609 609 609 609
»Прво дете 2-2.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Прво дете 3-12.99 232 232 232 232 232 232 232 232 232 232 232 232 232 232 232 232 232 232 232 232 232 232 232 232
Цена за еднокреветна соба 699 699 699 769 769 769 769 769 769 769 809 849 849 849 849 849 849 799 769 769 769 769 769 769
»Прво дете 2-2.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Прво дете 3-12.99 232 232 232 232 232 232 232 232 232 232 232 232 232 232 232 232 232 232 232 232 232 232 232 232
»Второ дете од 2-2.99 (aкo прво дете e  2-2.99) 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 3-12.99 (aкo прво дете e  2-2.99) 232 232 232 232 232 232 232 232 232 232 232 232 232 232 232 232 232 232 232 232 232 232 232 232
»Второ дете од 3-12.99 (aкo прво дете e  3-12.99) 397 397 397 404 404 404 404 404 404 404 413 423 423 423 423 423 423 410 404 404 404 404 404 404

 

Ноќевања 10 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 9
Термин од: 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 13.сеп 20.сеп
SUPERIOR ROOM & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 849 849 789 849 789 849 819 909 869 929 869 929 869 899 809 849 789 849 789 789
»Прво дете 2-2.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Прво дете 3-12.99 256 256 254 256 254 256 254 256 254 256 254 256 254 256 254 256 254 256 254 254
Цена за еднокреветна соба 1.109 1.109 1.029 1.109 1.029 1.109 1.069 1.209 1.149 1.249 1.149 1.249 1.149 1.189 1.049 1.109 1.029 1.109 1.029 1.029
»Прво дете 2-2.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Прво дете 3-12.99 256 256 254 256 254 256 254 256 254 256 254 256 254 256 254 256 254 256 254 254
»Второ дете од 2-2.99 (aкo прво дете e  2-2.99) 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 3-12.99 (aкo прво дете e  2-2.99) 256 256 254 256 254 256 254 256 254 256 254 256 254 256 254 256 254 256 254 254
»Второ дете од 3-12.99 (aкo прво дете e  3-12.99) 538 538 507 538 507 538 517 560 536 569 536 569 536 556 514 538 507 538 507 507

 

Ноќевања 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13
Термин од: 17.јун 24.јун 01.јул 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 16.сеп
SUPERIOR ROOM & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 929 929 969 1.019 1.019 1.019 1.019 1.019 1.049 1.079 1.109 1.129 1.129 1.129 1.129 1.099 1.069 1.039 1.019 1.019 1.019 1.019
»Прво дете 2-2.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Прво дете 3-12.99 281 281 281 281 281 281 281 281 281 281 281 281 281 281 281 281 281 281 281 281 281 281
Цена за еднокреветна соба 1.219 1.219 1.279 1.359 1.359 1.359 1.359 1.359 1.389 1.449 1.489 1.529 1.529 1.529 1.529 1.469 1.429 1.379 1.359 1.359 1.359 1.359
»Прво дете 2-2.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Прво дете 3-12.99 281 281 281 281 281 281 281 281 281 281 281 281 281 281 281 281 281 281 281 281 281 281
»Второ дете од 2-2.99 (aкo прво дете e  2-2.99) 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 3-12.99 (aкo прво дете e  2-2.99) 281 281 281 281 281 281 281 281 281 281 281 281 281 281 281 281 281 281 281 281 281 281
»Второ дете од 3-12.99 (aкo прво дете e  3-12.99) 625 625 631 639 639 639 639 639 648 660 669 678 678 678 678 666 657 645 639 639 639 639

 

 

 

 

Програма на патување

Забелешки