Источна Азија

123

 Jужна Кореа,Јапонија,Камбоџа и Виетнам

Четирите  земји на легендите,на мудроста и убавината

Земјата  на  утринскиот  спокој,Земјата  на  изгрејсонцето,Земјата  на чудото и Земјата  на летачкиот змеј

                                19 .05.2017   –  16 дена/14 ноќевања

 

Патување во кое ќе го видите  она што е најважно во четирите  земји од Источна Азија. Нивната историја беше обележана со бројни легенди  како и големи настани од светската историјата.Патување кое не можете да се заборавите ….

Галерија

Ценовник

       
 Датум на тргнување  Услуга  Цена   1/1 соба доплата
 19. MAJ 2017.  Според програмата  3.495 €  770 €

Програма на патување

Забелешки