Контакт

Почитувани корисници, за било какви прашања можете да не контактирате на нашите телефони:

1. Aгенција во населба Аеродром

+ 389 2 2464 440

+ 389 2 2463 838

2. Агенција во центарот на Скопје

+ 389 2 3201 213

+ 389 2 3201 214

+ 389 2 3201 215

+ 389 2 3201 216

или на нашата e-mail адреса:  aurora@aurora.com.mk.

Исто така може да ја искористите и нашата web страница за да ни напишете порака. Ќе ни биде задоволство да Ве контактираме во најкус можен период.