Хотели – Коста Брава

costa 4

Коста Брава – крајбрежен регион и популарна туристичка дестинација поради умерената клима и прекрасните плажи со кристално чиста вода и волшебен, ситен песок.

Додека еден дел од брегот на Коста Брава станал развиена туристичка дестинација, останатите делови го задржале традиционалниот изглед и станале „скриенa скапоценост“ за посетителите кои сакаат нешто повеќе од сонце, море, песок и Сангрија.

 

                                                    

 

Галерија

Ценовник

 

КОСТА БРАВА – ЛЕТО 2018    ЦЕНОВНИК БР.1 За резервации до 28.02.2018

ТЕРМИН НА ПОАЃАЊЕ

15.јун

22.јун

02.јул

09.јул

20.јул

30.јул

06.авг

10.авг

17.авг

24.авг

31.авг 

 БРОЈ НА НОЌЕВАЊА

7

10

7

7

10

7

7

7

10

7

7

ХОТЕЛ

КАТЕГ.

УСЛУГА

ЛОКАЦИЈА

Цена по лице во 1/2 соба (за резервации до 28.02)

SANTA ANA HOSTAL 1*

1 *

BB

Lloret De Mar

/

519 €

449 €

479 €

579 €

479 €

479 €

479 €

579 €

439 €

429 € 

QUINTASOL APARTHOTEL 2*

2 **

RO

Malgrat De Mar

399 €

599 €

509 €

519 €

829 €

669 €

669 €

669 €

709 €

499 €

469 € 

MONT ROSA 3*

3 ***

HB

Calella

449 €

549 €

499 €

549 €

679 €

569 €

569 €

569 €

689 €

499 €

429 € 

H TOP SUMMER SUN 3*
*** НАША ПРЕПОРАКА *** 

3 ***

FBww

Santa Susanna

399 €

559 €

479 €

499 €

689 €

599 €

599 €

599 €

679 €

499 €

479 € 

H TOP OLYMPIC 3*

3 ***

FBww

Calella

399 €

559 €

479 €

499 €

689 €

599 €

599 €

599 €

679 €

499 €

479 € 

H TOP PLANAMAR 3*

3 ***

FBww

Malgrat De Mar

399 €

559 €

479 €

499 €

689 €

599 €

599 €

599 €

679 €

499 €

479 € 

H TOP GRAND CASINO ROYAL 3*

3 ***

FBww

Lloret De Mar

399 €

559 €

479 €

499 €

689 €

599 €

599 €

599 €

679 €

499 €

479 € 

H TOP ALEXIS 3*

3 ***

FBww

Lloret De Mar

399 €

559 €

479 €

499 €

689 €

599 €

599 €

599 €

679 €

499 €

479 € 

H TOP CARTAGO NOVA 3*Sup

3 *** +

FBww

Malgrat De Mar

409 €

599 €

509 €

529 €

729 €

629 €

629 €

629 €

719 €

529 €

509 € 

MARIA DEL MAR 4*
*** НАША ПРЕПОРАКА *** 

4 ****

HB

Lloret De Mar

489 €

599 €

499 €

519 €

639 €

539 €

539 €

539 €

629 €

519 €

499 € 

H TOP ROYAL BEACH 4*
*** НАША ПРЕПОРАКА *** 

4 ****

FBww

Lloret De Mar

449 €

659 €

549 €

569 €

799 €

679 €

679 €

679 €

789 €

569 €

549 €

H TOP CALELLA PALACE 4*

4 ****

FBww

Calella

449 €

659 €

549 €

569 €

799 €

679 €

679 €

679 €

789 €

569 €

549 € 

H TOP ROYAL SUN SUITE 4*

4 ****

FBww

Santa Susanna

449 €

659 €

549 €

569 €

799 €

679 €

679 €

679 €

789 €

569 €

549 € 

H TOP ROYAL STAR 4*

4 ****

FBww

Lloret De Mar

449 €

659 €

549 €

569 €

799 €

679 €

679 €

679 €

789 €

569 €

549 € 

PINEDA PALACE 4*Sup

4 **** +

FBww

Pineda de Mar

499 €

739 €

629 €

659 €

899 €

759 €

759 €

759 €

889 €

659 €

629 € 

 H TOP ROYAL SUN 4*

4 ****

FBww

Santa Susanna

499 €

739 €

629 €

659 €

899 €

759 €

759 €

759 €

889 €

659 €

629 € 

H TOP AMAIKA 4* Sup

4 **** +

FBww

Calella

499 €

739 €

629 €

659 €

899 €

759 €

759 €

759 €

889 €

659 €

629 € 

TROPIC PARK 4*

4 ****

HB

Malgrat De Mar

539 €

699 €

579 €

599 €

809 €

659 €

659 €

659 €

759 €

559 €

539 € 

GRAN HOTEL FLAMINGO 4*

4 ****

BB

Lloret De Mar

469 €

659 €

569 €

579 €

799 €

669 €

689 €

689 €

729 €

559 €

539 €

 DELAMAR 4*

4 ****

BB

Lloret De Mar

499 €

699 €

599 €

599 €

879 €

749 €

769 €

769 €

839 €

629 €

599 €

 AQUA HOTEL AQUAMARINA &SPA 4*

4 ****

BB

Santa Susanna

479 €

679 €

569 €

609 €

849 €

699 €

719 €

719 €

849 €

609 €

469 € 

AQUA HOTEL ONABRAVA 4*Sup

4 ****+

BB

Santa Susanna

529 €

699 €

589 €

629 €

879 €

719 €

739 €

739 €

879 €

629 €

589 €

RO -   Само ноќевање
BB -   Ноќевање со појадок
HB -   Пола Пансион ( Ноќевање, појадок и вечера )
FB -   Полн пансион ( Ноќевање, појадок, ручек и вечера )
FB+ – Проширен Полн пансион ( Ноќевање, појадок, ручек, вечера, вода и вино со оброците )
AI –    Се вклучено                                                               

КОСТА БРАВА ЛЕТО 2018

Скопје – Барселона

 

Барселона – Скопје

Датум

ДЕН

Број на лет

Полетува

Слетува

Број на ноќевања

Датум

ДЕН

Број на лет

Полетува

Слетува

15.06.2018

петок

W6 7737

18:30

21:20

7

22.06.2018

петок

W6 7738

21:55

00:40

22.06.2018

петок

W6 7737

18:30

21:20

10

02.07.2018

понеделник

W6 7738

21:55

00:40

02.07.2018

понеделник

W6 7737

18:30

21:20

7

09.07.2018

понеделник

W6 7738

21:55

00:40

09.07.2018

понеделник

W6 7737

18:30

21:20

7

16.07.2018

понеделник

W6 7738

21:55

00:40

20.07.2018

петок

W6 7737

18:30

21:20

10

30.07.2018

понеделник

W6 7738

21:55

00:40

30.07.2018

понеделник

W6 7737

18:30

21:20

7

06.08.2018

понеделник

W6 7738

21:55

00:40

06.08.2018

понеделник

W6 7737

18:30

21:20

7

13.08.2018

понеделник

W6 7738

21:55

00:40

10.08.2018

петок

W6 7737

18:30

21:20

7

17.08.2018

петок

W6 7738

21:55

00:40

17.08.2018

петок

W6 7737

18:30

21:20

10

27.08.2018

понеделник

W6 7738

21:55

00:40

24.08.2018

петок

W6 7737

18:30

21:20

7

31.08.2018

петок

W6 7738

21:55

00:40

31.08.2018

петок

W6 7737

18:30

21:20

7

07.09.2018

петок

W6 7738

21:55

00:40

Програма на патување

Забелешки