Список на хотели – Шпанија лето 2019

costa 4

ШПАНИЈА лето 2019• СО АВИОНКоста Брава

Една од земјите кои ги имаат најубавиѕе плажи во светот. Ако при тоа ја додадеме и долгата традиција за угостителство и многу развиен туризам, тогаш летувањето во Шпанија е нешто што секако мора да го искусите.


Иако заради прекрасните градови како барселона, Мадрид, Валенсија, Гранада и др. Вв ажи за водечка City Break дестинација, Шпанија е многу позната и по своите летувалишта и а големиот број на плажи со плави знаменца. На островите Мајорка и Ибица преку ден ќе се одмарате на прекрасните долги и песочни плажи а вечерите ќе ви останат во сеќавање по лудите ноќни забави.
Летувањето во Коста Брава и Косѕа Дорада, покрај прекрасните плаќи, богатиот ноќен живот нуди и можност да посетите многу културно историски локалитети како и прошетки низ Барселона.

Коста Брава 

Коста Брава е најпознатото и најпосетувано летувалиште во Шпанија со брег долг окулу 40км и се протега северно од Барселона. Во нашата понуда ќе ги најдете најразвиените летувалишта како Калеја, Санта Сузана, Лорет Де Мар. Бланес, Малграт Де Мар…

Брегот на Каталонија не го сочинуваат само долгите, урбани песочни плажи полни со туристи, Нас многу повеќе не фасцинираа скриените заливи и прекрасната природа за која најверојатно не сте слушнале баш многу. Северот на Коста Брава е неизбрусен дијамант на Западниот Медитеран. Најубавиот дел на овој брег,  Плажата на златниот триаголник, успеал да ги сочува шармот и убавината на старите пристаништа и рибарските  населби познати по опуштената локална атмосфера и извонредната гастрономска понуда  Во овој регион се наоѓаат и места кои посебно би ги издвоиле заради нивното значење.
Гирона кој е еден од најстарите градови на Каталонија со прекрасен, Еврејски кварт, Фигуерас, родното место на салвадор Дали, креаторот на најубавите објекти во Барселона и Емпуриес, антички град од грчко римскиот период.

 

                                                    

 

Галерија

Ценовник

 

КОСТА БРАВА – ЛЕТО 2019   

За резервации до 

ТЕРМИН НА ПОАЃАЊЕ

14.јун

21.јун

01.јул

12.јул

19.јул

26.јул

02.авг

09.авг

16.авг

23.авг

30.авг

 БРОЈ НА НОЌЕВАЊА

7

10

7

10

7

7

7

7

10

7

10

ХОТЕЛ

КАТЕГ.

УСЛУГА

ЛОКАЦИЈА

Цена по лице во 1/2 соба

SANTA ANA HOSTAL 1*

1 *

BB

Lloret De Mar

/

 €

 €

 €

 €

 €

 €

 €

 €

 €

 €

QUINTASOL APARTHOTEL 2*

2 **

RO

Malgrat De Mar

 €

 €

 €

 €

 €

 €

 €

 €

 €

 €

 €

MONT ROSA 3*

3 ***

HB

Calella

 €

 €

 €

 €

 €

 €

 €

 €

 €

 €

 €

H TOP SUMMER SUN 3*

3 ***

FBww

Santa Susanna

419€

 589€

 489€

 689€

 569€

 609€

 619€

 619€

 709€

509€

 579€

*** НАША ПРЕПОРАКА *** 

H TOP OLYMPIC 3*

3 ***

FBww

Calella

 419€

 589€

 489€

 689€

 569€

 609€

 619€

 619€

 709€

 509€

 579€

H TOP PLANAMAR 3*

3 ***

FBww

Malgrat De Mar

 419€

 589€

 489€

 689€

 569€

 609€

 619€

 619€

 709€

 509€

 579€

H TOP GRAND CASINO ROYAL 3*

3 ***

FBww

Lloret De Mar

 419€

 589€

 489€

 689€

 569€

 609€

 619€

 619€

 709€

 509€

 579€

H TOP ALEXIS 3*

3 ***

FBww

Lloret De Mar

 419€

 589€

 489€

 689€

 569€

 609€

 619€

 619€

 709€

 509€

 579€

H TOP CARTAGO NOVA 3*
*** НАША ПРЕПОРАКА *** 

3 *** 

FBww

Malgrat De Mar

 419€

 589€

 489€

 689€

 569€

 609€

 619€

 619€

 709€

 509€

 579€

MARIA DEL MAR 4*

4 ****

HB

Lloret De Mar

 499€

 639€

 519€

 679€

 549€

 569€

 569€

 569€

 689€

 529€

 629€

*** НАША ПРЕПОРАКА *** 

 TOP ROYAL BEACH 4*

4 ****

FBww

Lloret De Mar

 469€

 699€

 569€

819€

649€

 699€

 699€

 699€

 829€

 589€

 689€

*** НАША ПРЕПОРАКА *** 

H TOP CALELLA PALACE 4*

4 ****

FBww

Calella

469 €

699 €

569 €

819 €

649 €

699 €

699 €

699 €

829 €

589 €

689 €

H TOP ROYAL SUN SUITE 4*

4 ****

FBww

Santa Susanna

 469€

699 €

569 €

819 €

649 €

699 €

699 €

699 €

829 €

 589€

689 €

H TOP ROYAL STAR 4*

4 ****

FBww

Lloret De Mar

469 €

699 €

569 €

819 €

649 €

699 €

699 €

699 €

829 €

589 €

689 €

PINEDA PALACE 4*Sup

4 **** +

FBww

Pineda de Mar

509 €

759 €

609 €

879 €

689 €

739 €

749 €

749 €

889 €

629 €

749 €

 H TOP ROYAL SUN 4*

4 ****

FBww

Santa Susanna

509 €

759 €

609 €

879 €

689 €

739 €

749 €

749 €

889 €

629 €

749 €

H TOP AMAIKA 4* Sup

4 **** +

FBww

Calella

509 €

759 €

609 €

879€

689 €

739 €

749 €

749 €

889€

629 €

749 €

TROPIC PARK 4*

4 ****

HB

Malgrat De Mar

559 €

739 €

599 €

839 €

669 €

689 €

689 €

689 €

799 €

579 €

679 €

GRAN HOTEL FLAMINGO 4*

4 ****

BB

Lloret De Mar

459 €

649 €

559 €

749 €

609 €

619 €

669 €

669 €

709 €

539 €

579 €

 DELAMAR 4*

4 ****

BB

Lloret De Mar

499 €

699 €

599 €

829 €

679 €

689 €

749 €

 749 €

829 €

629 €

729 €

 AQUA HOTEL AQUAMARINA
&SPA 4*

4 ****

BB

Santa Susanna

 €

 €

 €

 €

 €

 €

 €

 €

 €

 €

 €

AQUA HOTEL ONABRAVA
4*Sup

4 ****+

BB

Santa Susanna

 €

 €

 €

 €

 €

 €

 €

 €

 €

 €

 €

RO -   Само ноќевање
BB -   Ноќевање со појадок
HB -   Пола Пансион ( Ноќевање, појадок и вечера )
FB -   Полн пансион ( Ноќевање, појадок, ручек и вечера )
FB+ – Проширен Полн пансион ( Ноќевање, појадок, ручек, вечера, вода и вино со оброците )
AI –    Се вклучено        

                                                      

КОСТА БРАВА ЛЕТО 2019

Скопје – Барселона

 

Барселона – Скопје

Датум

ДЕН

Број на лет

Полетува

Слетува

Број на ноќевања

Датум

ДЕН

Број на лет

Полетува

Слетува

14.06.2019

петок

W6 7737

18:15

21:05

7

21.06.2019

петок

W6 7738

21:50

00:35

21.06.2019

петок

W6 7737

18:15

21:05

10

01.07.2019

понеделник

W6 7738

21:50

00:35

01.07.2019

понеделник

W6 7737

18:15

21:05

7

08.07.2019

понеделник

W6 7738

21:50

00:35

12.07.2019

петок

W6 7737

18:15

21:05

10

22.07.2019

понеделник

W6 7738

21:50

00:35

19.07.2019

петок

W6 7737

18:15

21:05

7

26.07.2019

петок

W6 7738

21:50

00:35

26.07.2019

петок

W6 7737

18:15

21:05

7

02.08.2019

петок

W6 7738

21:50

00:35

02.08.2019

петок

W6 7737

18:15

21:05

7

09.08.2019

петок

W6 7738

21:50

00:35

09.08.2019

петок

W6 7737

18:15

21:05

7

16.08.2019

петок

W6 7738

21:50

00:35

16.08.2019

петок

W6 7737

18:15

21:05

10

26.08.2019

понеделник

W6 7738

21:50

00:35

23.08.2019

петок

W6 7737

18:15

21:05

7

30.08.2019

петок

W6 7738

21:50

00:35

30.08.2019

петок

W6 7737

18:15

21:05

10

09.09.2019

понеделник

W6 7738

21:50

00:35

Програма на патување

Забелешки