Хотели – Коста Брава

costa 4

Коста Брава – крајбрежен регион и популарна туристичка дестинација поради умерената клима и прекрасните плажи со кристално чиста вода и волшебен, ситен песок.

Додека еден дел од брегот на Коста Брава станал развиена туристичка дестинација, останатите делови го задржале традиционалниот изглед и станале „скриенa скапоценост“ за посетителите кои сакаат нешто повеќе од сонце, море, песок и Сангрија.

 

                                                    

РЕД НА ЛЕТАЊЕ ЗА КОСТА БРАВА – ЛЕТО 2017
Скопје – Барцелона  Барцелона – Скопје
Датум ДЕН лет Полетува Слетува ноќевања Датум ДЕН  лет Полетува Слетува
16.06.2017 петок W6 7737 17:45 20:40 7 23.06.2017 петок W6 7738 21.15 23:55
23.06.2017 петок W6 7737 17:45  20:40 10 03.07.2017 понеделник W6 7738 21:15 23:55
03.07.2017 понеделник W6 7737 17:45  20:40 7 10.07.2017 понеделник W6 7738 21:15 23:55
10.07.2017 понеделник W6 7737 17:45  20:40 7 17.07.2017 понеделник W6 7738 21:15 23:55
21.07.2017 петок W6 7737 17:45  20:40 10 31.07.2017 понеделник W6 7738 21:15 23:55
28.07.2017 петок W6 7737 17:45  20:40 7 04.08.2017 петок W6 7738 21:15 23:55
31.07.2017 понеделник W6 7737 17:45  20:40 7 07.08.2017 понеделник W6 7738 21:15 23:55
07.08.2017 понеделник W6 7737 17:45  20:40 7 14.08.2017 понеделник W6 7738 21:15 23:55
11.08.2017 петок W6 7737 17:45  20:40 7 18.08.2017 петок W6 7738 21:15 23:55
18.08.2017 петок W6 7737 17:45  20:40 10 28.08.2017 понеделник W6 7738 21:15 23:55
25.08.2017 петок  W6 7737 17:45  20:40 7 01.09.2017 петок W6 7738 21:15 23:55
01.09.2017 петок W6 7737 17:45  20:40 7 08.09.2017 петок W6 7738 21:15 23:55

Галерија

Ценовник


КОСТА БРАВА – ЛЕТО 2017        ( Цени во Евра )      
ХОТЕЛ КАТЕГ. УСЛУГА ЛОКАЦИЈА 16 јун 23 јун 03 јул 10 јул 21 јул 28 јул 31 јул 07 авг 11 авг 18 авг 25 авг 01 септ 
 Број на ноќевања
 7  10   7  7  10  7  7  7 10 
                         
MONT ROSA 3* 3 * * * HB Calella 399 585 525 559* 685* 565* 565* 565* 565 699 499* 425*
H TOP OLYMPIC 3* 3 * * * FB+ Calella 449 559 519 539 739 629 639 639 639 699 499 489
H TOP PLANAMAR 3* 3 * * * FB+ Malgrat De Mar 449 559 519
539 739 639 639 639 639 699 499 489
H TOP SUMMER SUN (ex Sant Jordi)  
НАША ПРЕПОРАКА 8-)
3 * * * FB+ Santa Susanna 435 545 505 525 719 629 629
629 629 685 485 475
H TOP GRAN CASINO ROYAL 3* 3 * * * FB+ Lloret De Mar 449 559 519 539 739 639 639 639 639 699
499 489
H TOP ALEXIS 3* 3 * * * FB+ Lloret De Mar 449 559 519
539 739 629 639 639 639 699
499 489
H TOP CARTAGO NOVA 3* 3 * * *  FB+ Malgrat De Mar 465 579  535  549 759 649  655  655 655 725 515 499
MARIA DEL MAR 4*
НАША ПРЕПОРАКА     8-)
4 * * * * FB LLoret De Mar 495 615 565 595 715 615 675 675 675 735 535 499
GRAN HOTEL FLAMINGO 4* 4 * * * * HB Lloret De Mar 509 749 649 609 759 629 649 655 655 695 539 525
H TOP ROYAL SUN 4* 4 * * * * FB+ Santa Susanna 549 699 639 659 899 739 749 749
749 859 589 579
H TOP CALETA PALACE 4* 4* * * * FB+ Platja D’Aro 579 745 685 699 935 785 795 795 795 899 635 635
H TOP CALELLA PALACE 4* 4 * * * * FB+ Calella 499 649 599 619 839 699 699
699
699 799
559 559
H TOP PLATJA PARK 4* 4* * * * FB+ Platja D”Aro 535 685
635 
655 
875 735 
735 735 
735 
835 
595
595 
H TOP ROYAL SUN SUITE 4* 4 * * * * FB+ Santa Susanna 499 649
599
619
839
699
699
699
699 799
559
559
H TOP ROYAL STAR 4* 4 * * * * FB+ Lloret De Mar 499 649
599
619
839
699
699
699
699
799
559
559
H TOP ROYAL BEACH 4* 4 * * * * FB+ Lloret De Mar 499 649 599
619
839
699
699
699
699
799
559
559
H TOP AMAIKA 4*S 4 * * * * FB+ Calella 549 699
639
659
899
739
749 749
749
859
589
579
TROPIC PARK 4* 4 * * * * HB Malgrat De Mar 599 619 845 679 685 685 685 685 685 819 589 549
DELAMAR 4* 4 * * * * HB Lloret De Mar 539 756 729 789 1019 819 849 855 855 1059 709 699
AQUA HOTEL AQUAMARINA & SPA 4* 4 * * * * HB Santa Susanna 635 689 635 675 899 945 749 759 759 899 655 599
MERCURY HOTEL 4*S 4 * * * * + HB Santa Susanna  479 725  649 699 945  755 759 755 725 779 555 539
AQUA HOTEL ONABRAVA 4*sup 4 * * * * + HB Santa Susanna  529 719  639 695 935 755 775 779 779 935 685 629

RO -   Само ноќевање
BB -   Ноќевање со појадок
HB -   Пола Пансион ( Ноќевање, појадок и вечера )
FB -   Полн пансион ( Ноќевање, појадок, ручек и вечера )
FB+ – Проширен Полн пансион ( Ноќевање, појадок, ручек, вечера, вода и вино со оброците )
AI –    Се вклучено                                                               

 

Програма на патување

Забелешки