КРФ

a0ea3829-cb79-4605-b52b-177b364c2ce1

Галерија

Ценовник

 

ХОТЕЛ 3***

ВРЕМЕ НА ПРЕСТОЈ

05.04.-09.04.2018

УСЛУГИ

BB

НОЌЕВАЊА

3

Цена во 1/2 соба по лице

145 Є (8.990 мкд) 

 

 

 

 

 

Програма на патување

Забелешки