Крстарење по Волга

map

       КРСТАРЕЊЕ ПО ВОЛГА

           САНКТ ПЕТЕРБУРГ – МОСКВА

Поаѓање: 10.06-20.06.2017 / 30.06-10.07.2017 / 20.07.-30.07.2017/09.08-19.08.2017

11 дена / 10 ноќевања

Брод: Андреј РУБЉОВ / Василиј СУРИКОВ

Галерија

Ценовник

 

САНКТ ПЕТЕРБУРГ – МОСКВА
11 дена / 10 ноќевања

Брод: Андреј Рубљов / Василиј Суриков 
Термин   10.06-20.06.2017

 30.06-10.07.2017

20.07.-30.07.2017

 09.08-19.08.2017
II палуба 939€ / 58.218мкд 939€ / 58.218мкд 969€ / 60.078мкд
III палуба 999€ / 61.938мкд 999€ / 61.938мкд 1.029€ / 63.798мкд

 

 

 

 

 Доплата за еднокреветна кабина 50% од цената на аранжманот.

*Цените се во евра, а плаќањето се врши исклучиво во денари 1€=62мкд

Програма на патување

Забелешки