КУБА

BRISAS 1

КУБА
12 дена / 9 ноќевања
Латино ритам, пикантна кујна, рајски плажи, волшебни природни убавини…

26.02.2018 – 09.03.2018

Најголемиот и во последно време најпосетуван карипски остров е дел од Големите Антили. Латино ритамот, пикантната кујна, рајските плажи, волшебните природни убавини, непрегледните полиња со шеќерна трска, сочуваните традиции и култура се само дел од оваа сочувана,островска енигма. Една е од најстарите земји на новиот свет, во која историјата ја испишуваа Европа и Африка, а ја открил Кристофер Колумбо, 1942год. убеден дека конечно ја нашол Индија. Во 1818 година, допуштена и е слободна трговија, а во 1889год. по воената интервенција од Америка, стана нејзиниот “Шекерниот остров”. Големите социјални разлики, доведоа до револуција во 1958 год. под водство на Кастро, сеуште актуелен претседател на една од последните комунистички земји.
ВАРАДЕРО – Најпознато Кубанско летувалиште, сместено на северниот дел на островот, оддалечено окулу 130км. oд Хавана. Се протега на 22км. долги, бисерно бели, песочни плажи. Климата е тропска со окулу 330 сончеви денови во текот на годината.

BRISAS 8

Галерија

Ценовник

BRISAS DEL CARIBE 4* AI
(NORTH )

Varadero

ВРЕМЕ НА ПРЕСТОЈ

 27.02.2018 – 08.03.2018

УСЛУГИ

AI + BB

НОЌЕВАЊА

8 + 1

Цена по лице во двокреветна соба 

1.195 

Доплата за соба во главната зграда ( До море )

50

Доплата за еднокреветна соба

—–  €

Цена за трето возрасно лице или дете – на барање

  

Цените се во Евра а плаќањето ќе се врши исклучиво во денари по курс од 62мкд за 1€
Oпштите услови за патување на АУРОРА ТУРС и СКТМ се составен дел од овај аранжман

Програма на патување

Забелешки