SPO – Коста Брава

SPECIAL OFFER

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА 

ШПАНИЈА – COSTA BRAVA -

7 / 10 НОЌЕВАЊА, СО ДИРЕКТЕН ЛЕТ ОД СКОПЈЕ & ВКЛУЧЕН ЧЕКИРАН БАГАЖ

 

*** Специјалната понуда важи за лимитиран број на соби и места на авион. 
*** Аеродромските такси не се вклучени во цената (60 еур од лице).
*** Останати услови според објавен ценовник.

Галерија

Ценовник

Само уште неколку места !!!

H TOP SUMMER SUN 3* FB+- Santa Susana
Цена по лице во 1/2 соба: 
595 ЕУР + аеродромски такси

H TOP CARTAGO NOVA 3* FB +  - Malgrad Del Mar
Цена по лице во 1/2 соба: 
615 ЕУР + аеродромски такси

GRAND FLAMINGO  4* HB- Lloret de Mar
Цена по лице во 1/2 eco* соба: 
599ЕУР + аеродромски такси
*помали соби од стандардните

H TOP ROYAL SUN 4* FB+- Santa Susana
Цена по лице во 1/2 соба: 
705 ЕУР + аеродромски такси

Програма на патување

Забелешки