LAST MINUTE – ПОНУДА АПАРТМАНИ ГРЦИЈА

Bellevue-Kiama-last-minute

ТЕРМИН 12.06-19.06 – 7 ноќи

* Пакет аранжман со вклучен превоз

во вилите  Ерато Ин, Ла Мираж, Апостолис,  Данос 

(Паралиа, Лептокариа, Неи Пори):

од 79 Еур по лице со вклучен превоз ( за мин 2 лица )

од 85 Еур по лице со вклучен превоз во 1/3 студио ( за мин 3 лица )

од 100 Еур по лице со вклучен превоз во 1/4 студио ( за мин 4 лица )

* доплата за трето и четврто лице во 1/3 и 1/4 студио само превоз

 

*** Наем на студио без превоз

во вилите Ерато Ин, Ла Мираж, Апостолис,  Данос 

(Паралиа, Лептокариа, Неи Пори): 

1/2 студио:  138 Еур без превоз за соба

1/3 студио:  150 Еур без превоз за соба

1/4 студио:  180 Еур без превоз за соба

 

ТЕРМИН 11.06-18.06 – 7 ноќи

* Пакет аранжман со вклучен превоз

во вила Такис – КАЛИТЕА

од 99 Еур по лице со вклучен превоз во 1/3 студио ( за мин 2 лица )

од 109 Еурпо лице со вклучен превоз во 1/4 студио ( за мин 4 лица )

* доплата за трето и четврто лице во 1/3 и 1/4 студио само превоз

возрасен 35 еур , дете од 2-12 год – 25 еур

*** Наем на студио без превоз

во вила Такис – КАЛИТЕА

1/3 студио:  178 Еур без превоз за соба

1/4 студио:  198 Еур без превоз за соба

 

вила Аспида – Полихроно

од 105 Еур по лице со вклучен превоз во 1/2 студио ( за мин 2 лица )

од 115 Еур по лице со вклучен превоз во 1/3 студио ( за мин 3 лица )

од 120 Еурпо лице со вклучен превоз во 1/4 студио ( за мин 4 лица )

* доплата за трето и четврто лице во 1/3 и 1/4 студио само превоз

возрасен 35 еур , дете од 2-12 год – 25 еур

*** Наем на студио без превоз

во вила Такис – КАЛИТЕА

1/3 студио:  210 Еур без превоз за соба

1/4 студио:  220 Еур без превоз за соба

Галерија