СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ХОТЕЛИ ГРЦИЈА

af18ab195b7b255e29e1fe816ae6aeaa

ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ – ГРЦИЈА  за  период на престој  19.05.2017  -  28.05.2017  

3 полупансиони  **  59 eur  по лице  за период на престој 19.05 – 28.05.2017

* дополнително ноќевање 19 eur / HB по лице

7 полупансиони  **  99 eur по лице за период на престој  19.05 – 28.05.2017 + 1 полупансион ГРАТИС !!

 

Галерија

Ценовник

ХОТЕЛ  JENNY 3* (HB) / Siviri: 

3 полупансиони  **  59 eur  по лице  за период на престој 19.05 – 28.05.2017

* дополнително ноќевање 19 eur / HB по лице

7 полупансиони  **  99 eur по лице за период на престој  19.05 – 28.05.2017 + 1 полупансион ГРАТИС !!

 

ХОТЕЛ  HALKIDIKI ROYAL 3* (HB) / Fourka: 

3 полупансиони  **  59 eur  по лице  за период на престој 19.05 – 28.05.2017

* дополнително ноќевање 19 eur / HB по лице

7 полупансиони  **  99 eur по лице за период на престој  19.05 – 28.05.2017 + 1 полупансион ГРАТИС !!

 

Напомена: Условите за деца како и трето возрасно лице кај резервација со име на хотел се согласно условите наведени во редовната понуда за хотелите