Le Pacha Hotel 3*, Sakala

ЛП8

СПЕЦИЈАЛНИ ЦЕНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.МАЈ

http://www.lepacharesort.com/

Хотелот се наоѓа во самиот центар на Хургада ( Сакала ) каде има голем број на клубови, барови, ресторани, продавници и сл. и е на самиот брег на Црвено Море. Има приватна плажа и 187 соби распоредени во 2 згради, сите со клима, мини бар, ТВ, телефон..Располага со 3 ресторани, бар, кафе, здравствен центар, центар за гњурење, сала за билијард и дискотека.

Галерија

Ценовник

СПЕЦИЈАЛНИ ЦЕНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.МАЈ

LE PACHA HOTEL 3*+ ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.сеп 10.сеп
Sakala ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.сеп 09.сеп 16.сеп
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL EXTERIOR возрасен 365 375 375 375 385 385 385 385 375 375 365
(2+2 / 3+1) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-5,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
  3 возрасен 335 345 345 345 355 355 355 355 345 345 335
(1+2) Доплата за 1/1 соба 84 90 90 90 96 96 96 96 90 90 84
LE PACHA HOTEL 3*+ ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.сеп
Sakala ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.сеп 09.сеп 16.сеп
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL EXTERIOR возрасен 529 539 539 549 559 559 559 549 539 529
(2+2 / 3+1) 1 Дете 2-13,99 & 2 дете 2-5,99 265 265 265 265 265 265 265 265 265 265
  3 возрасен 464 474 474 484 494 494 494 484 474 464
(1+2) Доплата за 1/1 соба 158 164 164 170 176 176 176 170 164 158

Програма на патување

Забелешки