Le Victoria Beachcomber 4****, Западен брег

MUVBOH1Dab14

LE VIC 1http://www.beachcomber-hotels.com/hotel/le-victoria

Лоциран на западниот брег на Маурициус, Le Victoria удобно ситуиран помеѓу туристичкиот центар на Grand Baie и главниот град Port Louis.
Со прекрасни зајдисонца, Le Victoria е еден од најпопуларните фамилијарни ресорти во Маурициус.
Ренoмираните пространи соби со прекрасен поглед, лежерната атмосфера и со широкиот спектар на најразлични активности за деца и за тинејџери, во хотелот се нуди се за најразлични возрасти да уживаат во него. 

Галерија

Ценовник

LE VICTORIA 4**** 
STD 1ST FLOOR ROOM

ВРЕМЕ НА ПРЕСТОЈ

01.11 – 30.11.2016
09.01 – 26.01.2017
21.10 – 31.10.2017

01.12 – 19.12.2016
27.01 – 23.04.2017
01.10 – 20.10.2017

22.05 – 07.07.2017

24.04 – 21.05.2017
08.07 – 30.09.2017

УСЛУГИ

HB

HB

HB HB

НОЌЕВАЊА

11

11

12 12

Цена по лице во двокреветна соба

 1.775 €

1.619 €

1.095 € 1.185€

Цена на Авионска карта од Скопје до Маурициус и назад = 450ЕУР + 401ЕУР Аеродромски такси

ПОПУСТИ

  • за ЈУБИЛЕИ ( Годишнини од брак, на 5 години )
  • Брачно патување ( Не подолго од 12 месеци од склучување на бракот)
  • Рана резервација ( 30 дена  пред термин )

Програма на патување

Забелешки