Leptokaria/Villa Dima

b_DSC_0113

Студијата Dima се наоѓаат на високо приземје од истоимениот објект во Лептокарија, лоциран на само триесетина местри од градската песочна плажа. Нивната локација, како и квалитетната и модерна опременост, во првата година на нивното работење е вистинскиот мотив за ваш вистински избор. Студијата освен со современиот мебел, опремени се и со сите потребни апарати, тв и клима уред, како и убаво уредени тераси за комфорен престој во текот на летните месеци. 

Галерија

Ценовник

 

 

  наем МАЈ ЈУНИ ЈУЛИ АВГУСТ СЕПТЕМВРИ
  термин 19 26 2 9 16 23 30 7 14 21 28 4 11 18 25 1 8 15 22
  ноќевања 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7
  STD 1/3 (3 лица) 117 146 182 200 220 242 267 293 322 345 345 345 345 314 273 227 182 146 117
DIMA “А” (tv, ac) до 31.Март 109 136 170 186 205 226 249 273 300 321 321 321 321 293 254 212 170 136 109
Лептокарија STD 1/3+exb (4 лица) 124 155 194 213 235 258 284 312 343 368 368 368 368 334 291 242 194 155 124
  до 31.Март 116 145 181 199 219 240 265 291 319 343 343 343 343 311 271 226 181 145 116

 

Цените се дадени за сместување по соба според табелата.
Цените се изразени во EUR за уплати во денарска противвредност (1€=62 MKD).

 

Програма на патување