Leptokaria / Villa Erato

Leptokaria ERATO (2)_m

Градот под планината Олимп - Leptokaria, или пак некогашната ”Скопска дестинација”, сеуште го навраќа сеќавањето на убавите времиња поминати покрај нејзините плажи. И покрај туристичкиот инвестициски бум кој во Лептокарија е особено видлив во последните неколку години, сеуште убавите спомени и традиционалното гостопримство на нејзините жители се отворена покана за нашите туристи. Веќе познатите и прифатени објекти од нашата понуда, како и достапните цени за сместување, се само дополнителен мотив за целосно нејзино враќање на домашниот пазар. Лептокариа денеска е прекрасен град кој изобилува со мноштво нови објекти за сместување, изградени според високите стандарди на туризмот. Видно изменетата инфраструктура само го надополнува севкупниот впечаток за нејзината туристичка понуда. Освен со убавата плажа и добро уредените шеталишта и паркови, овој град ќе ве плени и со неговата гостопримливост.

Villa Erato се наоѓа на главната улица, која завршува пред градската плажа и шеталиштето во Лептокарија. Лоцирана на само педесетина метри од песочната плажа и непосредно до сите движења во овој дел од градот, за многумина гости ќе претставува најдобар избор за одмор. Во својот состав, овој објект вбројува дваесетина студија и апартмани за сместување на гостите, сите опремени со квалитетен мебел, мини кујна, тоалет, клима уред (со доплата во објектот) и сопствен балкон или тераса. Мал дел од двокреветните студиа, кои имаат помал тоалет или немаат балкон, се специфицирани во табелата како (1/2eco за 2 лица).

Галерија

Ценовник

 

  наем МАЈ ЈУНИ ЈУЛИ АВГУСТ СЕПТЕМВРИ
  термин 19 26 2 9 16 23 30 7 14 21 28 4 11 18 25 1 8 15 22
  ноќевања 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7
  STD 1/2 eco (2 лица) 64 80 99 109 120 132 145 160 175 188 188 188 188 171 149 124 99 79 64
  до 31.Март 60 75 93 102 112 123 135 149 163 175 175 175 175 160 139 116 93 74 60
  STD 1/2 (2 лица) 76 95 119 131 144 158 174 191 210 225 225 225 225 205 178 149 119 95 76
ERATO “C” до 31.Март 71 89 111 122 134 147 162 178 196 210 210 210 210 191 166 139 111 89 71
(ac*) STD 1/2+1 (3 лица) 84 105 131 144 158 174 191 210 231 248 248 248 248 225 196 163 131 105 84
Лептокарија до 31.Март 79 98 122 134 147 162 178 196 215 231 231 231 231 210 183 152 122 98 79
  STD 1/3+1 (4 лица) 89 111 139 153 168 185 203 223 245 263 263 263 263 239 208 173 139 111 89
  до 31.Март 83 104 130 143 157 173 189 208 228 245 245 245 245 223 194 161 130 104 83
  APT1B 2/2 eco (4 лица) 107 133 166 183 201 221 243 268 294 315 315 315 315 286 249 208 166 133 107
  до 31.Март 100 124 155 171 187 206 226 250 274 293 293 293 293 266 232 194 155 124 100
  APT1B 2/2 (4 лица) 117 146 182 200 220 242 267 293 322 345 345 345 345 314 273 227 182 146 117
  до 31.Март 109 136 170 186 205 226 249 273 300 321 321 321 321 293 254 212 170 136 109

 

 

- Цените се однесуваат на наем на студио или апартман за 7 ноќевања (без превоз).
- Цените се изразени во EUR за уплата во денарска противвредност (1 EUR = 62 MKD).

Програма на патување

Забелешки