Летување на Малдиви

maldives-1

ЛЕТУВАЊЕ НА МАЛДИВИ 2018
12 дена/ 9 ноќевања
(13.06-24.06 / 27.06-08.07 / 11.07.-22.07)
ГАРАНТИРАНИ ПОАЃАЊА (ограничен број на места)

Рајски архипелаг од околу 1190 острови, групирани во атоли кои како прстени се расфрлени низ Индискиот океан, со највисока надморска височина од 1.5m, податок кој сигурно ќе Ве эачуди. Но, коралните гребени кои ги опкружуваат овие острови го смируваат океанот и ги чуваат островите и нивните жители со векови. Острови со бел корален песок, кокосови палми, изобилие од тропски растенија, како и прекрасниот и необичен подводен свет. Места кои се одликуваат со својата единственост и кои никогаш повторно нема да ги најдете… тоа се токму овие рајски острови Малдивите. Местоположбата, морето, ветерот и сонцето заедно формираат идеални услови за престој. Температурата се движи од 23 до 32 степени, но умерениот ветер кој постојано дува го прави престојот на островите пријатен. Островите се населени повеќе од 2500 години. Моментално на островите живеат околу 390.000 жители, од кој повеќето се населени во главниот град Махе.

Галерија

Ценовник

 

МАЛДИВИ 2018
АВИОН + АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ + АСИСТЕНЦИЈА + ТРАНСФЕР + ХОТЕЛ 9 НОЌИ
ГАРАНТИРАНИ ПОАЃАЊА

ПРОМОЦИЈА: цЕНИТЕ ВАЖАТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.05.2018

ХОТЕЛИ

ТИП НА СОБА

УСЛУГА

ТЕРМИН

9 НОЌЕВАЊА  

 ТРАНСФЕР

FUN ISLAND 3*

Beach Front Room

Полн Пансион

 (FB)

13.06

1.399 € 1.379 €

глисер

  27.06

  11.07

1.399 € 1.329 €

HOLIDAY ISLAND 4*

Superior Beach Bungalow

Полн Пансион
(FB)

13.06

—— €

авион

  27.06

1.379 € 1.349 €

  11.07

1.379 € 1.299 €

SUN ISLAND 5*

Standard Beach Bungalow

Полу Пансион
(HB)
Полн Пансион
(FB)

13.06

1.399 € 1.379 €

авион

  27.06

  11.07

1.399 € 1.329 €

PARADISE ISLAND 5*

Superior Beach Bungalow

Полу Пансион
(HB)
Полн Пансион
(FB)

13.06

1.529 € 1.499 €

глисер

  27.06

  11.07

1.529 € 1.449 €

ROYAL ISLAND 5*

Beach Villa

Полу Пансион
(HB)
Полн Пансион
(FB))

13.06

1.589 € 1.549 €

авион

  27.06

  11.07

1.589 € 1.499 €

ADAARAN SELECT HUDHURANFUSHI 4*

Garden Villa

Се Вклучено
(AI)

13.06

1.749 € 1.709 €

глисер

  27.06

  11.07

1.749 € 1.659 €

ADAARAN CLUB RANNALHI 4*

Standard Room

Се Вклучено
(AI)

13.06

1.769 € 1.729

глисер

  27.06

  11.07

1.769 € 1.679 €

* Поаѓањето од Скопје е 1 ден порано (13.06 / 27.06 / 11.07), враќањето 1 ден подоцна (24.07 / 08.07 / 22.07) *

Цена за ДЕЦА до 11.99год во Fun / Holiday / Sun / Paradise & Royal Island: 639 еур
Деца во Adaaran хотелите се на барање.

Цените се во Евра а плаќањето ќе се врши исклучиво во денари по курс од 62мкд за 1€

Општите услови на СКТМ и Аурора Турс се составен дел од овој аранжман

Програма на патување

Забелешки