Локација

Нашите простории се сместени на ДВЕ ЛОКАЦИИ во Скопје :
1. Во Трговскиот Центар “13 Ноември” веднаш до Трговскиот Центар “3 Бисери” во населбата Аеродром.

За полесно да не лоцирате можете да ја искористите мапата за нашата локација и некои од попознатите објекти во наша околина:

ЖЕЛЕЗНИЧКА СТАНИЦА СКОПЈЕ, КОСМОФОН и NEOCOM, ТЦ СКОПЈАНКА, ТОБАКО 2, ТЦ ТРИ БИСЕРИ и МАЈЧИН ДОМ.

2. Во центарот на Скопје, спроти бивши МЕКДОНАЛДС, ( Ловец )